Blog Archive

cauta in blog

July 7, 2009

Principele Radu

www.princeradublog.ro

Cu cat mai multi facem ascultare fata de Regele nostru cu atat nu ne vom simti singuri si nebuni. Cei ce vor vota cu Principele vor fi mangaierea Regelui Mihai. Numai pentru asta si voi vota. Regele mi-a cerut. Si voi asculta.
Garantia Principelui este Regele meu. Inca nu ne dam seama ce inseamna asta dar timpul va spune ce se intampla de fapt.
NIHIL SINE DEO

Presedintele pentru care voi vota

Fiecare dintre dumneavoastra puteti contribui la mai buna intelegere a proiectului de schimbare a Institutiei Presedintelui României. Spuneti celor care doresc sa va asculte de ce anume proiectul nostru are rost si de ce este el necesar României de azi si de mâine:

Principele Radu este cu adevarat singurul candidat independent, singurul care nu face si nici nu va face parte din vreun partid politic.

A câstigat competenta pentru aceasta pozitie, prin 12 ani de exercitiu public si prin educatie in importante scoli politico-militare.

Principele a dobândit o vasta experienta in relatiile internationale, in 6 ani de reprezentare a României peste hotare la cel mai inalt nivel, a conferentiat despre România la cele mai inalte tribune ale lumii, s-a intâlnit constant cu sefi de Stat, mai mult decât orice politician român.

A fost in ultimii 8 ani omul public cel mai legat de tara, prezent in judetele, municipiile, orasele si comunele tarii, de mai multe ori in acelasi loc; el intelege România de dincolo de granitele Bucurestiului.

Apartenenta la Casa Regala ofera Principelui Radu pozitia de a sta in mod egal alaturi de toate personalitatile, organizatiile, institutiile, intelegând fara partinire interesele sau nevoile diverselor parti din societatea româneasca.

El priveste cu seninatate, calm si cu intelegere dinamica politica, pe care nu o va diviza, influenta sau intarâta vreodata.

Principele are o pasiune pentru munca sa, careia ii dedica in mod entuziast cea mai mare parte a timpului si energiei lui.

Vorbeste perfect engleza, franceza si româna si a tinut discursuri in anii din urma in italiana si germana.

Are o pozitie sociala pe care nici o functie din viata publica nu o poate imbunatati sau avantaja.

Nu are nevoie de castele si bani, nu are de ce sa fie obsedat de imbogatire.

Nu va folosi niciodata legea impotriva adversarilor politici.

Principele Radu se adreseaza cu adevarat tuturor românilor, nu doar membrilor de partid – pedelisti, pesedisti, penelisti, etc.

Cornel George Comsa
Directorul de Campanie al Principelui Radu

2 comments:

Anonymous said...

Doamne da-ne minte si intelepciune si putere din puterea TA, pentru a putea fi eficienti in sustinerea Principelui Radu.
Amin.

heraasku said...

Spovedanie si Impartasanie. Asta trebuie sa facem. Si fara ura.