Blog Archive

cauta in blog

November 27, 2009

Despre trucajul cu Basescu

LOGICA:
1. esti candidat la presedintie.
2. la un miting, unde sunt camere de filmat si fotografi, dai o bucata unui copil.
3. te ridici, contiunui paranghelia si intri dupa turul I in turul II si-l bati pe Nastase.
4. te doare-n basca ca ai trosnit un baiet in vazul a cel putin 200 de oameni
5. te doare-n basca ca PatriciuTariceanuMuscaAnastaseEtc au fost acolo si au vazut totul
6. conduci Romania 5 ani, faci guverne/ desfaci guverne si nimeni nu te santajeaza cu asa ceva
Deci, daca e asa inseamna ca Basescu era/este bun de dus la Balaceanca. ABSURD.
Dar daca nu e asa...
Adica, Basescu NU A STIUT DE ASEMENEA EVENIMENT, FRATILOR! Altfel ar fi luat masurile pe care orice om cu putere le poate lua. Ar fi fost speriat si ar fi facut nefacute pentru a intra in posesia unei dovezi care ar arata ca A TROSANIT un copil. Dar in emisiune la Dumitrescu a fost surprins. Nu a stiut ce e acel film. Daca ar fi lovit copilul si cameramanul ar fi disparut cu dovada, TOTI CONSILIERII SI TOTI PUTERNICII CARE SUNT CU BASESCU ar fi tesut un raspuns riguros si un show care, in cazul in care ar fi aparut imaginea, ar fi atenuat socul. Dar Basescu NU A STIUT DE ASA CEVA.
Multi se intreaba de ce au dat filmul daca stiau ca va fi demontat?
Pai nici nu conteaza asta. Conteaza ca EMOTIA resentimentarilor a fost din nou activata caci vechile "bombe" fasaisera si mai arau 10 zile pana la alegeri. Doar nu era sa-l lase pe Basescu sa creasca in lipsa unor flegme viguroase. Emotia URII trebuie mentinuta. Hayssam a murit, Flota a murit, Nica a murit, Eba a murit, Udrea a murit, etc a murit.
O minciuna ( ca Basescu este un RAU absolut) trebuie sustinuta publicitar caci altfel se usuca. De asta se face publicitate la uleiul unisol ca la o sticla cu viata. Ca n-are viata si ce sa spui despre o sticla fara viata?! Adica textul ca Basescu e dictator/ nenorocit/ otz samd e minciuna/ mort si trebuie sustinut caci altfel se pierde.
Se poate sa mai vina si altele.

No comments: