Blog Archive

cauta in blog

November 27, 2009

Trucaj sau nu? O demonstratie destul de elocventa

Cadru cu cadru trucajul in care Basescu ar fi lovit un copil.

Fiecare e liber sa analizeze si sa traga concluziile.

Inteleg ca ura fata de Basescu poate orbi. Tocmai de aceea public cadrele in continuare. Toata smecheria se petrece la secundele 14-15 asa cum se vede si in cadre, respecitv de la cadrul 221 pina la cadrul 240. Romani, deschideti ochii! Votati in cunostinta de cauza. In turul I am votat cu Antonescu tocmai pentru a avea pe cine vota in turul II. N-a fost sa fie. Acum avem de alse intre doua rele. Care din ele este cel mai mic?

De partea lui Basescu ii avem pe Videanu, Berceanu, Frunzaverde, trupa de la Golden Blitz, EBA, Udrea. Daca am lasat pe cineva deoparte imi pare rau. Lasati voi la comentarii.

De partea lui Geoana avem trupa de la PSD formata din Iliescu, Nastase, Miki Spaga, Hrebenciuc, Mazare, Vanghelie, Priboi. Plus interesele de afaceri ale lui Patriciu, Vintu si Voiculescu. Daca si aici am uitat pe cineva de o parte imi pare din nou rau. Completati voi la comentarii.

Dupa mine Basescu e raul cel mai mic.

Video clipul de pe youtube este la 15 cadre pe secunda. Filmarea originala ar trebui sa fie la 25 de cadre pe secunda.


Cadrul 221.

Cadrul 222

Cadrul 223

Cadrul 224

Cadrul 225 . Mina lui Basescu inca se vede in totalitate .

Cadrul 226. Mina lui Basescu a disparut complet in spatele capului femeii. Asta in doar 1/15 dintr-o secunda. Aici s-ar putea sa fi fost taiat filmul original si scoase citeva cadre.

Cadrul 227. Observati lumina naturala pe fata tuturor celor din cadru. Cadrul urmator este cel critic. Inca se pot distinge fetele tuturor .

Cadrul 228. Observati pumnul, pozitia lui, fata baiatului luminata diferit. Incercati sa uniti pumnul din imagine cu mina lui Basescu. Nu vi se pare ca e complet nenatural? Si-o fi rupt mina Basescu de la impactul cu fata baiatului?

Cadrul 229. Pumnul dispare, capul copilului se inclina pe spate, in continuare luminat artificial. Legile fizicii ne invata citeva lucruri despre inertie. Doar daca fata copilului ar fi fost din elastic ar fi respins pumnul in directie opusa. Mie cadrul acesta mi se pare sa fie identic cu cel anterior, singurele diferente fiind disparitia pumnului si pozitia capului copilului mult pe spate, ca si cum si-ar fi rupt gitul.

Cadrul 230. Din nou acelasi cadru singura diferenta fiind pozitia capului baiatului.

Cadrul 231. Acelasi cadru, capul baiatului si mai pe spate.

Cadrul 232. Acelasi cadru. Parca toti ar fi incremenit, doar capul baiatului luminat nenatural se misca.

Cadrul 233. De aici se pare ca deodata toti si-au revenit la viata si incep sa se miste. Observati expresia de pe fata copilului. Aici pare speriat, socat de ce se intimpla. La finalul clipului puteti vedea ca de fapt ride.

Cadrul 234. Artistul incepe sa-si stearga urmele. Incet-incet in urmatoarele cadre incearca sa metamorfozeze fata artificiala introdusa de el spre pozitia naturala in care se afla corpul baiatului.

Cadrul 235

Cadrul 236

Cadrul 237

Cadrul 238

Cadrul 239

Cadrul 240


Sursa

No comments: