Blog Archive

cauta in blog

August 25, 2009

Presedintele Coca-Cola Franta s-a sinucis

Jean-Pierre Bagard, directorul executiv al diviziei Coca-Cola din Franta, a fost gasit mort luni dimineata in orasul Aix-en-Provence, anunta Le Figaro. Potrivit unui comunicat remis de companie, Bagard, in varsta de 50 de ani, a "decis sa-si puna capat zilelor", motivul gestului sau fiind deocamdata necunoscut.

Potrivit comunicatului transmis de filiala franceza a gigantului producator american de bauturi racoritoare, compania "regreta disparitia unui om 'de suflet si de actiune', care si-a petrecut intreaga cariera in cadrul acestei firme, unde a urcat toate treptele ierarhice".

Inainte de a prelua conducerea grupului din Franta, Jean-Pierre Bagard a detinut anterior diferite functii de management, precum postul de director comercial & marketing, din ianuarie 2005, dupa a ocupat functia de director de vanzari, in perioada 2001-2005. Intre 1998 si 2001, Bagard a obtinut si o experienta internationala, in Statele Unite, in calitate de director al diviziei comerciale din statul Virginia.

Jean-Pierre Bagard a fost un absolvent al Scolii de Afaceri ICN Business School din Nancy. Era casatorit si tatal a doi baieti.

HotNews

No comments: