Blog Archive

cauta in blog

July 14, 2012

ce facem cu basescu

cred ca ideile mele politice par destul de confuze celor ce au prea putin timp liber. spuneam, de ex., ca basescu este in pericol in cazul in care se vadeste ca intoarcerea la cotroceni e inevitabila. este elementar! in acelasi timp spuneam ca o eventuala suspendare va fi salvarea lui si a Romaniei.
pare o contrazicere dar se pare ca ca in contraziceri sta smerenia (nu ca sunt smerit, dar imi pare ceva). doar Rozanov avea puterea sa afirme si sa se contrazica pe aceeasi pagina. gandirea rationalist deductiv-inductiva isi arata limitele de vreo 90 ani incoace.
repet, eu l-am votat pe basescu din LOIALITATE fata de credinta mea, cu speranta in puterea a ceea ce cred. eu cred (poate fi denumita paranoie) ca basescu este in dificultate si din cauza mea (in sensul lui Verhovenski cel Batran). credeam si inca mai cred ca basescu este inebranlabil. este ofiter deci un posibil erou al timpurilor noastre. merg cu el in pofida lui si a evidentelor. orice s-ar intampla este bine cu o singura conditie (asa zice si CCR-ul). ca si eu sa pun osul la ceea ce el vrea sa faca. din aceasta cauza eu nu pot fi socialist. un socialist (marea erezie a gnosticismului sta la baza socialismului - de vizitat Culianiu si H. Jonas) crede, inca, cum ca 1+1 =2

No comments: