Blog Archive

cauta in blog

July 8, 2012

ce e de facut cu basescu

Cum vad eu lucrurile.
1. basescu pica (se va retrage o vreme va mai bea o cisterna de alcool isi va pune ordine in creierul ala de ofiter infrant si va fi "consigliere" al unui nou om/ comunitate politica ce va lua in serios ideea unei  NOI POLITICI EUROPENE - caci basescu s-a luat la tranta cu comunistii nu ca om politic ci ca militar/ ofiter; asta e un lucru care nu e spus inca, de fapt asta e o lupta intre politicieni si "un ceva" din alte vremuri, un luptator/ razboinic oarecum romantic, un Ahab)
2. ramane PNL cu PSD
3. antonescu iese presedinte (dar ce presedinte!!! cu prerogativele moarte pe care le are acum basescu adica un cacat, nimik). PNL-ul il va indeparta din luminile reflectoarelor si va merge sa faca politica adevarata ca un adevarat partid.
4. PSD devine puterea in aceasta tara si va incerca sa distruga complet PNL(ponta va fi schimbat, nu tine nu merge sa aiba PSD-ul un reprezentant cu mecla si cu boala mintala a astuia; l-am auzit la TV pe cioroianu spunand ca da, ponta trebuie sa demisioneze dar dupa ce pica basescu)
5. PNL, scapat de basescu, incearca impreuna cu DREAPTA sa se opuna comunistilor; PDL-ul se va stinge usor-usor. MRU va disparea si el de pe principala scena polititica caci lupta e prea mare ca UN PERSONAJ gen iliescu/ basescu/ voiculescu sa mai poate reusi sa conduca (adica s-a cam terminat epoca tatucilor si va urma epoca comunitatilor politice, ceea ce e bine)
DECI, CE E DE FACUT?
Sa-l demitem pe basescu ca sa vina binele???
NU, caci Sfantul Pavel spune ca noi nu suntem dintre cei cheama raul ca sa se vadeasca binele (asta e metoda bolsevica, cine stie ceva leninism va fi uimit sa vada ca si Sfantul Pavel era contra bolsevicilor)
Eu voi merge la vot si voi vota pentru basescu caci (imi pare rau de nicusor dan) votul pentru el a fost primul vot pozitiv. Si i-am si scris atunci la alegeri ca singurul lucru pe care-l astept de la el e ca dupa ce pleaca sa nu mai aud de Nastase (s-a facut), Vantu (s-a facut), Voiculescu (se face), Iliescu (aici am gresit ca Iliescu ne va bantui 100 de ani)

No comments: