Blog Archive

cauta in blog

January 17, 2010

Traim in plina paranoie precrestina, in plina slabiciune umanista

Din ce in ce mai mult apar in media oameni politici care-si marturisesc credinta in parapsihologie, in spiritism si magie. Este HALUCINANT.
Traim in plina epoca pre-crestina. Si in asemenea hal a ajuns Puterea crestinului incat acestia chiar ne conduc. Unde, incotro ne conduc? Acesti oameni nici macar nu vorbesc cu ironie sau cu detasare despre aceste credinte. Nu este vorba de lipsa de rusine ci chiar de o credinta impresionant de puternica. Analfabetismul spiritual al conducatorilor nostri este un semn de catastrofa cu iz de genocid comunitar. Pai noi, crestinii, suntem atat de slabi incat in varful fruntii s-au ridicat toate insectele dejectate de o epoca infernala, timpul comunismului.
Proclamatia de la Timisoara a fost vazuta ca un act politic cand, de fapt, trebuia vazuta ca un act medical, ca o circulara a Sanepidului. Igiena societatii noastre ar trebui, ca si la om, sa fie o principala preocupare fara de care BOALA are front deschis pentru a se manifesta.
Mie imi este realmente frica ca acesti conducatori nu sunt in stare sa-mi ofere, intr-o perioada de criza puternica, sansa de a putea sa-mi gasesc cele necesare continuarii vietii. Aici nu este vorba de asistenta sociala ci de chemarea conducatorilor de a ajuta si a facilita gasirea demnitatii cotidiene.
Spunea cineva ca daca ar fi exista o tara in care Revolutia sa fi fost naturala, aceasta tara ar fi fost Romania. E vorba de Revolutia moderna.
Fratilor, mai multa rugaciune!
Suntem pe marginea prapastiei.
Si nimeni nu este la volan.
Sau, este!

No comments: