Blog Archive

cauta in blog

December 20, 2009

Basescu dictatorul

Scriam AICI si aratam tiparul de gandire comunistoid.
Uitasem ceva, insa.Pe langa ce am scris va urma:
- tinand cont de perioada grea ce va urma vom vedea o incercare de eliminare fizica a lui Basescu
- vor urma revolte de strada si Iliescu va prelua puterea pentru a reconstrui Romania (daca nu va trai Iliescu cel care o va face va fi un fel de Antonescu, Crin Antonescu, tiparul noii politici cum ii place sa se denumeasca.
- toate acestea sunt firesti, in mintea comunistului, pentru ca doar Revolutia Continua este eternul act fondator al societatii.
Deja sunt voci in PSD care il rechema pe Iliescu in fruntea partidului pentru a reorganiza aceasta structura, Toni Grebla, senator PSD: Cea mai buna solutie pentru social-democrati ar fi acum ca Iliescu sa fie presedintele partidului timp de un an
Tinand cont ca prima Revolutie a fost actul de apostazie al satanei trebuie sa fim constienti ca pana la sfarsitul lumii vom avea parte de sumedenie de asemenea Revolutii re-Fondatoare. Pentru ca in spatiul exilului, spatiul dintre sabia de foc a Ingerului si Botez, nu se poate lucra decat ne-soborniceste, totalitar, matern.
In lipsa iubirii catre Maica Domnului (care doar ea l-a nascut in Persoana pe Mesia, Hristosul Tatalui) comunitatile vor dori sa se erijeze in stat-societate-matern(e) care doar ele vor naste pe acel Mesia-iluzie. Expresia Fiica Sionului spune multe cui are urechi sa auda.

No comments: