Blog Archive

cauta in blog

February 6, 2009

Cruce a lui Hristos

Stima.
Va fac cunoscut un articol din Cotidianul:

http://cotidianul.ro/drepturile_copilului_incalcate_acasa_si_la_scoala-72527.html

Exista pe la mijlocul articolului o fraza:
"Familia este vinovată pentru nerespectarea dreptului de alegere a religiei, părinţii fiind cei care stabilesc de obicei cultul de urmat."

Foarte important!!!!
In curand crestinii vor fi inculpati pentru ca doresc sa-si boteze copii.
De retinut. Cand va aparea institutia Avocatul Copilului va fi multa valva. Oricine te va putea reclama ca ai incalcat dreptul copilului de a-si alege religia.
Ca un comentariu, eu cred ca aceste atacuri cu cipurile, cu aceste drepturi ale copiilor nu sunt altceva decat PRONIA DOMNULUI. Dumnezeu doreste sa desparta apele pentru a nu lasa pe om sa staruiasca in minciuna si ipocrizie pana la sfarsitul vietii. Caci daca toate sunt diluate tu te poti crede vreun crestin sporit duhovniceste si chiar mantuit. Intr-un fel toata acesta voce impotriva celuirau este ca o frica de a sta in fata Adevarului, gol si lucid. Caci daca ti se pune in fata sabia si "fericirea" atunci musai trebuie sa alegi. Nu mai poti pacali pe nimeni ca esti crestin daca te lasi pecetluit. Acum multi suntem pecetluiti de patimi se de compromisurile pe care le facem pentru a ni le satisface insa ne putem fofila in spatele nominalismului, suntem crestini doar de forma.
Lasa sa fie sabia in fata noastra si de'abia atunci vom sti cum suntem adevarat: crestini sau fii celuirau.
Insa ne e frica ca putem fi vaditi in slabiciunea noastra si vom aposta si atunci urlam pentru a nu veni sabia.
Suntem in postura Sfantului Apostol Petru care il sfatuieste pe Hristos sa nu se duca la moarte caci, nu-i asa, devenise Biserica prin marturisire, devenise proprietar pe creatie.
Strigand impotriva Crucii, caci doar asta este alegerea - Crucea sau "viata" - dorim sa ne perpetuam starea de cazaturi. Si asta pentru ca noi nu ne iubim.
Insa Domnul nostru ne iubeste si nu ne lasa sa staruim in minciuna si ipocrizie, in halucinatie si slava desarta. Si daca noi nu ne luam Crucea ne daruieste El Crucea. Caci DOAR prin Cruce putem fi hristosi. Alfel suntem orice.
Sa ne rugam Maicii Domnului si Domnului Hristos sa avem puterea sa marturisim Adevarul in fata Crucii, sa nu ne fie frica. Caci frica creaza argumente impotriva Adevarului, argumente solide sprijinite chiar pe cuvintele Scripturilor.
Nu Revolutia este solutia, si toata acest duh este revolutionar dar noi stim impotriva cui ne razvratim?
Induhovnicirea este solutia si, imi pare rau ca trebuie sa o spun din nou, fara Cruce nu exista Viata. Iar Crucea inseamna tortura, foame, saracie, durere, umilire, bataie, chinuri fizice si psihice, pierderea celor dragi si cate si mai cate. Si cand spune Domnul ca " daca pe Mine m-au prigonit si pe voi va vor prigoni" atunci noi ce dorim?! Sa scapam de prigoana?! Scapam de prigoana, scapam de Cruce. Scapam de Cruce, scapam de Viata.
Hristos a inviat!
Dar pentru asta a trebuit sa MOARA PE CRUCE.

No comments: