Blog Archive

cauta in blog

December 8, 2009

Mantuire pe credit (la BCR)

Cand religia este/ devine inteleasa ca "traire in comun a oamenilor" ( Emile Durkheim) ce ne mai poate opri sa nu fondam societati pe actiuni in care reusita sa fie pur contabila.


Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, un pachet de produse si servicii dedicat in exclusivitate asociatiilor religioase, fundatiilor si ONG-urilor - Pachetul Comunitate BCR, se arata intr-un comunicat al institutiei bancare, remis, joi, Agerpres.
Pachetul Comunitate BCR beneficiaza de comision de administrare egal cu zero si de reduceri de 100 la suta a unor comisioane. Este un proiect unic pe piata bancara romaneasca prin complexitate si prin numarul beneficiarilor sociali potentiali - peste 20.000 de asociatii si fundatii.

"Cu totii traim si muncim in mijlocul comunitatilor si putem alege daca dorim sau nu sa ne implicam activ in viata lor. Pentru BCR, in calitate de beneficiar major al comunitatii prin intermediul afacerilor pe care oamenii le fac cu noi, este vital ca noi, la randul nostru, sa intoarcem in folosul comunitatii o parte a beneficiilor. Astfel, cream valoare comunitatii prin activitatile noastre de business, dar adaugam si mai multa valoare prin implicarea noastra activa in dezvoltarea sociala", a declarat Ramona Chirila, sef departament Afaceri Comunitare din cadrul BCR.

Pachetul Comunitate BCR este format dintr-un cont curent in lei, un card de debit in lei (BCR Mastercard Business sau BCR Visa Business Electron) si serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative - Phone Banking (Alo 24 Banking BCR) si Internet Banking (Click 24 Banking BCR).

Pachetul cuprinde aceleasi produse operationale si comision de administrare de zero lei/ luna, insa reducerile 100 la suta pe anumite operatiuni sunt diferentiate in functie de fiecare categorie de clienti: asociatii religioase, fundatii si ONG-uri.

In cazul asociatiilor religioase, BCR acorda o reducere de 100 la suta a comisioanelor pentru operatiunile de depunere numerar in contul curent inclus in pachet si pentru operatiunile de incasare in contul curent.

Pentru fundatii si ONG-uri, banca aplica o reducere de 100 la suta pentru comisioane in cazul operatiunilor de depunere numerar in contul curent inclus in pachet. Reducerea se aplica operatiunilor de incasare in contul curent si operatiunilor de plati in sistem intrabancar (viramente BCR-BCR).
Potrivit BCR, "aceste facilitati stimuleaza atragerea de fonduri pentru dezvoltarea comunitatii si reduc costurile de implementare a proiectelor social-comunitare".

Banca Comerciala Romana contribuie anual cu aproape 2 milioane de ero la dezvoltarea sustenabila a comunitatii, prin sustinerea proiectelor care s-au aliniat prioritatilor nationale si viziunii sale, se arata in comunicat.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. Gestioneaza active de peste 17,2 miliarde de euro. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.

AICI

No comments: