Blog Archive

cauta in blog

December 14, 2009

Din nou, un perfect discurs bolsevic

Comentariul meu:
Comunistii vor sa refaca un proces-activ ori de cate ori nu iese cum doresc ei. Asta inseamna lupta pentru libertate.

Era o anecdota: daca un experiment nu reuseste nu-i nicio problema; schimbam realitatea si totul va putea fi publicat fara urma de indoiala.
Oare se poate trece peste gandirea fondatoare ce a nascut aceasta nenorocire care este comunismul? Da! Dar trebuie sa reperam foarte clar originile acestei gandiri fantasmatice, abstracte si criminale. Altfel vom mai asista la holocaust-uri. Si iar vom plange in pumni. Si ne vom lamenta ca niste adolescenti treziti din betie.
Dezbinare intre oameni a ajuns la un asemenea grad incat nimeni si nimic nu-i mai poate crea surprize celuirau.
Spunea de Rougemont: stiti de ce sunteti lasati sa votati? Pentru ca nu mai conteaza. Terifiant, nu? Insa avem, nu datoria, legea firii de partea noastra. Spune intr-un acatist al Maicii Domnului:
"Avand porunca si putere ( n.m., asta este... puterea!) de la Dumnezeu sa ducem o viata de sfintenie si intelegand aceasta ca pe o chemare de capatai, indraznim a ne ruga tie:
Povatuieste copiii sa primeasca darurile Mangaietorului,..."

Ion Iliescu: O decizie privind repetarea alegerilor ar fi necesara politic si moral, indiferent cine va fi validat ca presedinte


"O decizie necesara din punct de vedere politic si moral" - asa vede presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, o eventuala hotarare a Curtii Constitutionale privind repetarea alegerilor. Ion Iliescu a mai tinut sa sublinieze ca repetarea alegerilor este importanta, indiferent cine va fi validat ca presedinte, potrivit Mediafax.
  • "Eu cred ca atat pentru Curte, cat si pentru cel care va fi desemnat presedinte, va fi o chestie foarte complicata aceasta autoritate morala a celui care va trebui sa indeplineasca functia de sef al statului, in conditiile unor fapte foarte clare, evidente, de fraudare, care vor pune sub semnul intrebarii autoritatea morala a presedintelui", este de parere Ion Iliescu.
El a apreciat ca, in acest moment, "apasa" o mare responsabilitate asupra Curtii Constitutionale.
  • Presedintele de onoare al PSD mai spune ca problema fraudarii alegerilor nu s-ar rezuma doar la voturile anulate, care reprezinta, in opinia sa, un aspect minor: "Sunt multe fapte de alt ordin, mult mai grave, cu falsificarea proceselor-verbale, cu CNP-urile, cu votul in strainatate, care au deformat in mod clar".
  • "Cu un presedinte care nu e ales cu voturile din tara si se bazeaza doar pe voturile falsificate in exterior, chestiunea devine foarte complicata pentru imaginea tarii si a democratiei noastre", a mai adaugat Ion Iliescu.
HotNews

No comments: