Blog Archive

cauta in blog

April 24, 2009

Principele Radu atacat, discutabil zic eu, pe Hotnews

Aici.

Nu ma intereseaza studiul scolii, nu ma intereseaza banii pe care-i cheltuie, nu ma intereseaza ca e actor normal (nu toti sunt Smoktunovski), nu ma intereseaza ce e si cum e.
Il votez pentru ca Regele Mihai I de Romania este de acord cu aceasta candidatura. Cuvantul Regelui, acum, este ca si cuvantul Seniorului ( odata). Constantinescu era mare si a devenit si mai mare. Cine s-a rugat pentru Constantinescu? Sa ne rugam lui Dumnezeu pentru conducatorii nostri. Adica sa mergem mai des pe la Liturghie.
Acolo ne rugam si pentru PF. Daniel si pentru Basescu si pentru Vanghelie si pentru Oprescu si pentru Mazare. Rugaciunea noastra, facuta cu dragoste de om, Il face pe Domnul Dumnezeul nostru sa rezolve problemele.
Romania este destul de mare dar va deveni si mai mare.
Salvador Dali a spus ca in Europa Monarhia se va re-instaura in doua tari: Spania si Romania.
In Spania s-a instaurat.
Urmeaza Romania.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, care pentru noi oamenii te-ai intrupat si ai suferit moartea pe cruce, ai tai sunt acum cei ce ne conduc. Tu sti!

Fara patima,
Nihil Sine Deo

2 comments:

Razvan said...

nu stiu inca cu cine o sa votez. dar o sa votez.
cat despre Radu cel print, mi-e teama sa nu fie totul doar un teatru de papusi, iar el marioneta. faza cu acordul fostului rege Mihai, mi se pare regie. nu rad de el ca e actor, sau ma rog, fost actor. actoria e o arta nobila.
dar pentru mine, un om belicos nu reprezinta nici o garantie. poti sa ma consideri cum vrei, dar pe mine institutia armatei ma sperie. faptul ca natiunile inca mai au armate, demasca cat suntem de inapoiati sufleteste. si cat de multa nevoie de impacare cu Dumnezeu avem cu totii.

dar..o fi capabil? nu stiu. tu stii?
dar cum bine spui si faci; mai bine ne rugam la Dumnezeu sa ne arate calea.

ca noi suntem rataciti.

Razvan

heraasku said...

Razvan, Radu este Principe al Casei Regale ca vrem ca nu vrem. Asta e un subiect fara discutie, obiectiv rationand. Regele Mihai nu este fost Rege. Este Regele Romaniei intrucat actul de abdicare care a stat la baza formarii primei Republici a fost fortat de comunistii ce erau pe pozitia ocupantului. Pentru mine, Regele Mihai I de Romania ( asta e titulatura)este dincolo de orice banuiala de irationalitate. Repet, pentru mine. Pentru ca este Rege. Si Regele este in capul ierarhiei lumesti. Deasupra lui nu este decat Dumnezeu. Eu asta cred.
Cat despre armate, sa incercam sa nu amestecam slabiciunile noastre (nimeni nu este fara de pacat decat Unul Dumnezeu Care este singur Bun) cu chemarea noastra spre asemanare cu dumnezeu.
Nu stiu daca este capabil si, sincer nu ma mai intereseaza. Am spus-o si o spun. Voi vota si pe cei pe care ii voi vota ii voi da pe mana Domnului. Increderea nu mi-o pun in el ci in Dumnezeu. Niciun om nu poate face nimic fara Dumnezeu.