Blog Archive

cauta in blog

November 4, 2013

compunere cu tema

 va plac compunerile? eu le urasc din clasa a 5-a. poftim de! e plina lumea de compuneri. am ajuns sa judec orice text din prisma asta: e sau nu e compunere. 

ca si criteriul meu de a judeca filmul - daca in timp ce ma uit la ecran realizez ca in spatele sticlei se afla minimum 50 de persoane nu ma mai uit decat daca am alta motivatie decat aceea de a privi - criteriul compunerii face parte din arsenalul propriu cu ajutorul caruia imi camuflez invidia.

 

 7  Noiembrie – 5 Decembrie 2013

expoziţie cu vânzare la Sala ,,Constantin Brâncuşi” Palatului Parlamentului

,,Galeria Vibraţiilor Tinere” este o manifestare concepută pentru a promova artiştii contemporani români care demonstrează talent şi pasiune în domeniile artelor aplicate şi decorative. Expoziţia este un fel de bazar elegant al tinerilor unde fiecare îşi aduce particică de suflet; bazar fiindcă este o expoziţie cu vânzare unde se prezintă lucrări din diferite domenii artistice: pictură, fotografie, sculptură mică,  design de produs şi vestimentar, bijuterii, acesorii, grafică, ilustraţie, creaţii din sticlă/metal/lemn, ceramică.
         Expoziţia are ca temă viziunea artistului faţă de România ,,remember Romania”/,,ţine minte România”, cu scopul de a trezii creativitatea ancestrală. Tradiţionalismul nu este mort, s-a transformat şi pentru că o altă credinţă a noastră este creativul-liber-conştient fiecare artist expune lucrări din portofoliul personal.  Ne străduim să transformăm un şablon mental de tipul ,artiştii ăştia!”; într-un altul poate mai pozitiv şi poate mai încrezător pentru că talentul şi munca bună la sfarşit se adună.

 

Curator expoziţie:  dr. Radu Gheroghe Serafim

No comments: