Blog Archive

cauta in blog

November 18, 2013

cloace socialiste

te intrebi unde se odihnesc social-istii. CriticAtac, Ideea... cloace. elitiste. mai mult Ideea. dar gasim cloace social-iste populare. nu facebook-ul; asta e nationalist pur.
exemplu, sapte seri.
cateva maini de oameni scriu si judeca si inalta stachete morale de te ia cu dardaiala. fac compuneri peste compuneri si strang pixul intre degete cu toata puterea ce  le e data de sandwich-ul mancat in metrou.
oana dorobantu, Unu si cu Unu fac Noi: "O voce e prea mică, dar vocea aia răsună puternic lângă alte zeci, sute de mii, milioane de voci. Unde sunt celelalte voci indignate? De ce nu strigă lângă mine? Nu și-au dat încă seama că ei sunt singura lor salvare?" - clasa muncitoare nu e constienta inca de chemarea ei istorica. asa se zice, oana.
mitos micleusanu, Hey, boss, se aude la balcon?: " Avem soluții, alternative? Da, avem! Să ieșim, să vorbim despre asta, să ne gândim la asta și să avem răbdare, fiindcă mai sunt (doar) câteva decenii până la implementarea unui sistem descentralizat de conducre, bazat pe asumare și responsabilizare generală. Sună utopic? Mergeți la CERN. Oricum, chiar dacă nu vom găsi noi o soluție, ne va rezolva Internetul, când va căpăta și el un pic de independență sinaptică. " - statul savant va rezolva aproape toate tristetile mele. asa zicea Huxley, mitos
cel mai mult imi place lucian georgesc, publicitarul/ regizor/ scriitor/ scriitor/ scriitor/ artist/ Intunericul se lasa peste tara: "Starea economică a țării este rezultatul dezastrului din educație..." - unii zic ca e invers, adica educatia e proasta ca nu sunt bani

ce cred eu? eu cred ca scoala, educatia publica e pentru cei - singuri, fara iubitori  -  ce altceva nu pot sa faca; e pentru cei ce vor sa intre in ceva de undeva si daca nu le place sa iasa si sa intre in alta parte. e vanzoleala patologica. scoala e pentru cei ce vor sa scrie in sapte seri. pentru cei ce vor sa scrie in general. pentru cei ce vor sa ma innebuneasca pe mine.
adica sa spunem pe sleau: de ce-ti trimiti copilul la scoala? pentru ca tu n-ai timp de el, ca n-ai ce sa-l inveti si mai exact nici n-ai chef sa-l inveti ceva.
sloganul mileniului III?
sa faca cineva ceva!

No comments: