Blog Archive

cauta in blog

May 7, 2009

Un candidat la presedintie - de dreapta

Un candidat de dreapta, asa se declara el.

Aici.

Renasterea dreptei, traditie, anti-UE, crestinism, delir politic-social.
Mai, dar toti suntem de dreapta? Am devenit de dreapta toti romanii.
Nimeni nu mai vrea sa fie socialist. Cred ca stiu si de ce. Pentru ca in esenta toti suntem socialisti, fii de socialisti. Traim asistat, asteptam pe altul sa ia decizie, suntem incorporati in sistemul educational de stat (de acolo ne luam diplomele si doctoratele), avem asigurari sociale (ne-am asigurat la mamona - mamona inseamna bogatie), mancam din ce ne dau ei ( nu mai mancam de la noi sau de la cunoscuti, mancam de la necunoscuti). Un fost ministru al justitiei, de dreapta, este cel mai de dreapta doctrinar al dreptei (desi partidul lui vorbeste de luni intregi doar in limbaj socialist si actioneaza socialist facand pact cu alti socialisti). Si toti acesti dreptaci vorbesc si fac socialisme ei fiind oameni extrem de bogati (aceasta bogatie iesind din relatie cu statul nu cu piata libera, cu investitia, cu incercarea, cu vointa si reprezentarea lumii dupa credinta fiecaruia).
Ce credinta au ei????? Ca nu vor muri, ca vor fi eterni. Asa le-a spus sarpele in Eden. Si desi oamenii mor de mii de ani ei tot cred ca nu vor muri.
Mi se cam ia de "drepta". Mi s-a luat da toate dualismele astea filosofice-politice-sociale.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, care pentru noi oamenii te-ai intrupat si ai suferit moartea pe cruce, ai tai sunt acum cei ce ne conduc. Tu sti!

1 comment:

Anonymous said...

Totul este desertaciune... important, ce lasam copiilor nostri ca mostenire duhovniceasca.