Blog Archive

cauta in blog

February 23, 2013

scandal la MTR

mare scandal mare. vuieste urbea. asta n-ar fi nimic. dar vuieste Sorin Dumitrescu. si asta e reconfortant. avem un articol al lui Dan Alexe. e curios: oare taranul roman se masturbeaza? cand se masturbeaza stie ca se masturbeaza? sa mai cerceteze.
dar avem si un articol al lui Soooooriiin Dumitreeescu, Cine ne vrea etrusci ?
cateva decizii intelectuale ale Maestrului:
De ce tac şi de ce apără acest viol fără precedent, noile organe ale statului, ale USL-ului, pentru a căror biruinţă am înfruntat gerul zile în şir ? ! De ce nu stopează urgent sacrilegiul ? !
Creştini, treziţi-vă şi apăraţi definiţia României în ochii lui Dumnezeu ! 
Popor român, lasă Piaţa Universităţii unde e şi apără-ţi grabnic dăinuirea şi Modelul umanităţii tale specifice !
In numele Cuvântului lui Dumnezeu, români, veniţi toţi la Piaţa Universităţii de la Muzeul Ţăranului Român!
Cerem statului român anchetarea rapidă a autorilor profanării, începând cu a directorului  general al M.Ţ.R, cu a ministrului M.A.I  şi a trupelor poliţiei şi jandarmeriei care, în seara de 20/ 02 /2013,  au garantat succesul profanării....
trecem peste absurd. cu greu.
stia taranul roman ce stia: prea multa carte tampeste.

1 comment:

Razvan said...

salut Bogdan,

te stiam implicat in activitatea muzeului si cumva asteptam o reactie pe blogul tau la chestia asta.

am aflat si eu de incident si am citit articolele la care ai facut referire, am vazut si ceva filmulete pe youtube, etc.

de aici stii cum se vede? ca lgbt-isti au reusit o campanie de imagine nesperata, facuta chiar de cei care se opuneau lor! si invers, aparatorii ortodoxiei s-au patat de ridicol. daca ar fi actionat altfel, mai tacit mai hotarat, era mai eficient si nu mai dadeau ocazia nimanui sa spuna prostii despre unii sau despre altii...se pare ca la noi inca se crede ca totul se rezolva daca strigi mai tare.

parerea mea este ca a fost o provocare, dar cei care apara valorile traditionale nu s-au prins ca sa reactioneze intelept.

daca intr-adevar acolo s-a strigat "moarte homosexualilor" (ceea ce nu mi-e confirmat, nu am auzit in filmarile de e youtube), atunci asta mi se pare inadmisibil, si cei care au zis asta in semn de protest, sunt mai pierduti decat toti lgbt-istii la un loc.

nu prea inteleg ce ii sperie pe oameni: imoralitatea in sine, ori homosexualitatea ca maladie? sau vorbim de imoralitatea unei maladii? suna absurd, dar e ca si cum ai spune unui om cu un cancer la plamani ca e imoral.

un comentariu al cuiva la unul din articole spunea just ca vigilenta opiniei publice romanesti la imoralitatea heterosexuala a scazut oricum enorm, largind mult limitele de acceptare (vezi tot ce se intampla la tv si chiar ma amuzam ca in adevarul, sub articolul de protest al lui Sorin Dumitrescu erau cel putin 3 articolase cu poze despre diverse pozitii sexuale, si chilotii mai stiu eu cui, etc). de ce nu sunt reactii la fel de viguroase la avalansele de porcarii sexuale care vin de peste 20 de ani in toata Romania? sunt curios oare cati dintre cei care au protestat urmeaza caile "traditionale", cati nu fac sex premarital, cati nu fac sex in posturile de peste an, cati nu folosesc contraceptive, etc.

dar e mai usor sa vedem paiul din ochiul altuia.

daca totusi homosexualitatea este o dereglare genetica? cum sa lupti cu asta? unde e mila crestinului fata de aproapele bolnav? sigur, parada aia a lor e penibila, si le aduce deservicii celor cu adevarat bolnavi. si ei gresesc in modul de a-si cere drepturile. dar trebuie vazut istoricul acelei parade (care a inceput prin anii 70, intr-un bar in US, ca reactie la faptul ca pe atunci homosexualii erau tot timpul batuti, omorati, bagati in puscarii). tema e lunga si spinoasa.