Blog Archive

cauta in blog

March 13, 2009

Patriarhia critică scoaterea incestului şi prostituţiei din Codul Penal

Articol sursa

Acum nu exista prostitutie??!! Nu exista incest??!!
Sau legalizarea prostitutiei creaza prostitutie?
Dar asta e! Gand traiesti in sistem legalist te sperie ce e oficial mai degraba decat ce exista ca fenomen real.
Ideea este ca BOR-ul qua institutie fundamentala a statului va avea o problema in a coopera cu un sistem ce gireaza prostitutia si incaseaza taxe de pe urma ei, taxe din care cu bunavointa daruieste chiar BOR-ului.
Deci nu prostitutia este problema ci legitimitatea cooperarii cu un stat necrestin. Cat timp mizeriile sunt “ilegale, sub obroc” totul este bine, putem aparea brat la brat cu un conducator. Dar daca acest sistem incaseaza beneficii de pe urma pacatului BOR-ul va avea o problema MARE.
Si mai sunt activitati insa nu atat de “murdare”. Taxe pe tutun, pe alcool, pe arme, pe diferite produse legate de impatimirea oamenilor.
Ce voi spune eu? Ca Biserica va avea o mare problema. Va veni timpul cand isi va da seama ca, datorita legislatiei europene care nu tine cont de religie, a fost doar un instrument. Si nu va mai putea SA FIE ASCULTATA de un stat pe care l-a considarat, sincer sau practic, drept partener onest. Acest stat nu exista in fapt ci este un angajat al unei ideologii moderne care ii cere DOAR sa-i puna in aplicare deciziile. Si prostitutia si legalizarea casatoriilor homosexuale si altele vor fi impuse. Si atunci cu cine va mai sta la masa BOR-ul?!
Sa ne rugam sa ramana in limitele slabiciunii, ce se iarta, si sa nu cada in starea de PUTERE totalitara hulind VIATA.

No comments: